joi, 5 iulie 2012

Concurs!!!!!!!!!!!

CONCURS COMENTARII pe laurentzyubooks.blogspot.ro

4 comentarii
   Iată-ne faţă în faţă cu un nou concurs, unul distractiv şi amuzant. Nu aveţi altceva de făcut decât să vă arătaţi rapiditatea şi agilitatea în arta comentariilor.


 REGULI
  • Puteţi posta 1 comentariu / postare. Chiar dacă veţi posta mai multe, doar 1 se va lua în considerare ( un comentariu valorează 1 punct ).
  • Puteţi comenta la orice postare de pe blog. Se vor lua în considerare doar comentariile date în intervalul 4 iulie - 6 iulie ( până la ora 18:00 ).
  • Pentru a vă înscrie, lăsaţi un comentariu la această postare cu numele cu care comentaţi pe blog şi numele cu care urmăriţi blogul prin GFC. Dacă doriţi puncte în plus, postaţi pe reţelele de socializare despre concurs ( fiecare link valorează 2 puncte ) şi lăsaţi linkurile în comentariu.

  PREMII
    Premiile sunt la alegerea voastră. Aveţi pentru premiile I şi II câte două serii de cărţi în format e-book, dintre care voi trebuie să vă alegeţi unul. Pentru premiul III aveţi iar de ales între două capodopere clasice în format electronic. 
  • PREMIUL I : Harry Potter de J.K.Rowling sau Cronicile din Narnia de C.S.Lewis (vol.1 - 7)
  • PREMIUL II : Stăpânul Inelelor de J.R.R.Tolkien sau Millennium de Stieg Larsson (vol.1-3)
  • PREMIUL III : De veghe în lanul de secară de J.D.Salinger sau Să ucizi o pasăre cântătoare de Harper Lee
 Aşadar, sper că aţi înţeles ce aveţi de făcut. Vă înscrieţi lăsând un comentariu la acest post şi daţi cât mai multe comentarii în intervalul 4-6 iulie. Câştigătorii vor fi afişaţi pe blog pe data de 7 iulie ( în funcţie de punctaj ). Mult succes şi spor la comentat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu