luni, 23 iulie 2012

Concurs pe http://biblioteca-prafuita.blogspot.ro/p/concurs-lunar.html

Concurs Lunar



(atenţie! citeşte tot concursul pentru a înţelege toate premiile, cum te înscrii, cum susţii şi cum participi)

Înscrie-te la concurs printr-un like la pagina oficiala Facebook Biblioteca Prăfuită şi primeşti bonus 2 cărţi electronice!

Apoi participă pentru premiul de 10 cărţi la această ofertă, scriind un articol pe blogul tău despre BIBLIOTECA sau CARTI in general si cu un link ancorat spre Biblioteca Prafuita.

Mai poti primi bonusul si doar daca sustii concursul!

Înscrie-te acum!






Succes
Biblioteca Prăfuită,


Note:
Pentru înscrierea în concurs este necesar ca să dai un like paginii oficiale al bibliotecii pe Facebook şi să specifici numele tău cu care ai dat like! Apoi vei primi automat 2 cărţi bonusul de înscriere!

Apoi trebuie să participi, scriind un articol de minim 200 de cuvinte despre unul din cele doua cuvinte de mai sus alese de tine si sa ancorezi linkul bibliotecii pe el. După ce ai publicat articolul, menţionezi link-ul în formularul de înscriere alături de numele cu care ai dat like şi automat câştigi 12 cărţi! Nu se jurizează, nu se trage la sorţi, articolul trebuie să fie decent şi frumos!

Dacă vrei să susţii concursul o să primeşti 2 cărţi, poţi suţine printr-un articol care să fie ca o recomandare!

E simplu, dai un like, scrii o părere despre bibliotecă sau cărţi, te foloseşti de formularul de contact şi trimiţi informaţiile, iar la scurt timp după ce ai trimis, noi vom verifica şi îţi vom trimite premiile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu