joi, 28 iunie 2012

Leapsa!!

L

Leapsa!

Am primit lepsa de la Monica( blogul Heart of darkness).Multumesc>:D<
 1.Nu am niciun membru.Ce fac?
Cu siguranta inceputul este cel mai greu! La inceput nimeni nu are vizitatori si nici comentarii si cu siguranta nici nu va avea daca nu face nici o postare. Pentru a reusi sa ai membrii trebuie sa incepi sa scri pe blog (recenzii, rubrici interesante, aparitii noi, pareri etc), iar dupa aceea sa incepi sa comunicisi sa te imprietenesti cu cei din blogosfera.
 2.Cum obtin un sponsor?
In primul rand trebuie sa astepti sa mai treaca timpul… nu te poti astepta ca a doua zi dupa ce ai deschis blogul sa ai deja sponsor. Trebuie sa astepti o perioada ca lumea sa iti cunoasca blogul, iar dupa aceea poti incepe sa iti cauti un sponsor. Poti incerca trimitand email-uri editurilor/ librariilor online.
 3.Nw L@s@ n1mn Koment@rii.
Daca vrei sa nu-ti inlaturi vizitatorii blogului trebuie sa vorbesti adecvat si corect.
 4.Cum fac un concurs?
Daca ai in biblioteca o carte pe care nu ai citit-o niciodata si nici nu ai de gand sa o faci poti organiza un concurs cu ea. Poate ca unul dintre vizitatorii blogului o vrea. O alta idee ar fi sa cumperi o carte cand o prinzi la promotie si sa o pui si pe ea la concurs.
 5.Ce-mi iese din toata chestia asta cu blog-ul?
In primul rand experienta. In al doilea rand legi prietenii care au aceeasi pasiunea ca si tine:cititul. Si nu este un sentiment placut sa ajuti pe cineva sa afle parerea ta sau data de aparitie a unei carti?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu